Jdi na obsah Jdi na menu

24. Epizoda Důvěra jde stranou a hlavně si zachráním krk

23. 9. 2017

Po šokující poslední epizodě, kde se stalo takových zvratů se nyní hra obrátila dalším směrem, což znamená, že každý člověk v této hře hraje svojí roli. Poté co se Pavel a Danny obrátili z původní aliance a přidali se k Langymu a Shallow to vypadalo, že by mohli být ideální 4, avšak Pavel vypadl na kameny. Čili nyní hra vypadá, že to je Tommy, Ling Ann, FrankieBaine a Márty proti Shallow, Dannymu a Langymu. Výzvu o imunitu vyhrál FrankieBaine a mysleli si, že je dnes čeká jasná volba, protože jsme, ale v Kdo přežije: Top Players Old School vs. New School nebylo tomu tak. Čili na kmenové radě:

Otázky nebyly.

Langy: Chci něco říct, jako jednu z odměn jsem dostal výhodu, že můžu někomu ukrást hlas. Protože jsem s Ling Ann dlouho v boji, dnes ukradnu její hlas. Takže to znamená, že Langy může hlasovat dvakrát a ukradne hlas tedy Ling Ann, čeká nás tedy zajímavá kmenová rada. Márty, FrankieBaine, Tommy, Ling Ann: Sakra. Dobře budeme hlasovat. Shallow ty první. Až přečtu hlasy, rozhodnutí je konečné a zvolená osoba musí okamžitě opustit kmenovou radu. Má-li někdo skrytý symbol imunity, je čas ho použít. Márty: Dneska je poslední příležitost ho zahrát, takže ho zahraju za sebe. Dobře Márty je dnes imunní, všem ostatním počítat hlasy budu. Přečtu hlasy:

První hlas:

f7---1.jpg

 

Druhý hlas:

f7---2.jpg

 

Třetí hlas:

f7---3.jpg

 

Čtvrtý hlas:

f7---4.jpg

 

2 hlasy Langy, 2 hlasy Tommy

 

Pátý hlas:

f4---5.jpg

 

Šestý hlas:

f4---6.jpg

 

3 hlasy Langy, 3 hlasy Tommy, 1 zbývá

 

24. vyřazenou osobou a 11. členem poroty je:

f7---7.jpg

BLINDSIDE - SAGRADO

Tomíku přines mi pochodeň. Tommy, tuhle větu tě nechám říct, protože jsi král Survivora, máš tu čest jako Antonie říct tu legendární větu: Tommy, kmen promluvil :DDD Přesně tak, Tommy o každym řikám vždycky nějaké úspěchy, o tobě bych mohl vyprávět mnoho, avšak ve zkratce, jsi hráč, kterého jsem vychoval, poprvé si u mě hrál a řikal jsem si, snad to někam dotáhne a hned v první hře dojít do finále? To je úspěch. Zde se zapsala tvoje první velká chvíle, když se ti povedlo zachránit sebe a Davea a poštval jsi čtyřku proti sobě a poslal jsi místo sebe Karla domů. Kdo přežije: Second Chance, zde jsi předvedl výkon, který je nezapomenutelný, vyřadit J.T. díky své vůli, držet s Mártym a potom si ho nemusel ani vyřadit, dokázala sis všechno zařídit. No a tady prostě muž činu, když byla potřeba jinak hezky v ústraní a to jsem rád, že si to dotáhl až do F7, protože jsem čekal, že hrozby budou odstraněny na začátku a vy jste to dotáhli až do F7. Tommy díky za hru a měj se ;)

vyrazeni-soutezici-z-kmene-fuego.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář