Jdi na obsah Jdi na menu

25. Epizoda 3 Old School vs. 3 New School

24. 9. 2017

TV Stars. Před 35 dny začalo 30 hráčů svůj poslední sen za honbou titulu posledního trosečníka. Byly rozděleni do 5 kmenů což tu nebylo, počet lidí 30, tu také nebylo, sloučení v 17 tu taky nebylo, prostě se psala historie.. Co se týče hráčů:

Langy:

Hráč z Kdo přežije: Šalamounovy Ostrovy a Kdo přežije: Second Chance, ve svých hrách ukázal fyzickou i strategickou schopnost. V této hře se mu poměrně daří udělal spoustu herních tahů a vyhrál i výzvy o imunitu. Drží s Shallow a nyní se k nim přidal i Danny, vypadá to na slibnou 3?

 

Márty:

Hráč z Kdo přežije: Laos Ostrov Zkázy a Second Chance. Už zaznemenal výhru v Kdo přežije: Laos Ostrov Zkázy, kde porazil Tommyho a chtěl by se stát víězem i zde. Márty hraje velmi dobrou společenskou hru, která je založena na důvěře a možného postupu ve hře. Vyhrál výzvy o imunitu, podílel se na několika podrazech a také zahrál svoji výhodu, když se rozhodl vzít hru do svých rukou, jak bude Márty pokračovat?

 

Shallow -

Hráčka z Kdo přežije: Kostarika a vítězka
Kdo přežije: All Stars. Nenápadná avšak intrikánka, která se dokáže vždycky z průšvihu vyvlíknout. Schopná hráčka všech směrů, která umí svoji hru podat tak dobře, že ji mají všichni rádi. Zinscenovala některé podrazy a je věrná své alianci. Uvidíme jak jí vyjde dohoda s Langym a Dannym.

 

Ling Ann -

Finalistka Kdo přežije: Papua Nová Guinea a hrozba číslo 1 po sloučení v Kdo přežije: Second Chance. Ling Ann si vytvořila aliance první den s Frankiem, Dannym a Nelly. Tato čtyřka trvala velmi dlouho. Ve finálové 10 se však aliance dostala nakonec a každý šel jiným směrem. Frankie a Nelly hlasovali pro Maldu, Ling Ann přešla k druhé alianci a hlasovala pro Nelly čímž ji dala poslední ránu a Danny s Pavlem hlasovali pro FrankiehoBaina čimž ho v podstatě také zradil. Ling se však vrátila k Frankiemu a po této radě vyzvala Langyho k boji. Nejdříve řekla Frankiemu at ho pošle do arény, Langy zde však přežil, ve F8 jak víme byla jedna strana Ling Ann, FrankieBaine, Tommy a Márty a na druhé straně Shallow, Langy a nově Pavel a Danny, kteří přešli od Frankieho. Zde se Ling Ann podařilo po kamenech mít většinu a tak si myslela, že to má v pořádku. Na další radě však Langy vytáhl odměnu v podobě ukradnutí hlasu a vyrazil tak Tommyho. Nyní je to 3-3 uvidíme jak bude válka pokračovat.

 

Danny - 

Cestu započal v Kdo přežije: Šalamounovy Ostrovy a pokračovala v Kdo přežije: All Stars. V Šalamounových ostrovech se mu podařilo udělat silnou 3 - Danny, Slade a Pavel. Tato aliance je dodnes označována jako nejupřímnější aliance za celých 9 řad. V All Starsu se mu podařilo dojít až do finále, kde ho však Dan K. a Shallow porazili při hlasech 1-3-5. Zde se první den přidal k alianci k Ling Ann, Nelly a Frankiemu, drželi spolu po většinu hry, potom však se Danny přidal ke starému kolegovi Pavlovi a udělali svoji silnou 2. Rozhodli se tedy obrátit proti Frankiemu a přidali se k Shall a Langymu. Po vypadnutí Pavla a Tommyho jsou počty 3-3. 

 

FrankieBaine -

Vítěz Kdo přežije: Faerské Ostrovy. Strůjce osudu na ostrovech i zde. Dokázal to, co by se jiným lidem nepovedlo. Vyhrál imunitu, když potřeboval, vyhodil toho koho musel aby mu to šlo podle plánu. Frankie byl věrný své alianci, která ho zradila a bojuje v tomto těžkém boji proti druhé straně, jak dopadne?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Shallow, Langy, Danny - Old School

Ling Ann, Márty a FrankieBaine - New School

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Shallow - Kostarika

Danny, Langy - Šalamounovy Ostrovy

0 - Čad

Ling Ann - Papua Nová Guinea

Márty - Laos Ostrov Zkázy

FrankieBaine - Faerské Ostrovy

-------------------------------------------------------------------------------

Shallow - ALEJUELA

0 - LIMON

FrankieBaine, Danny, Ling Ann - HEREDIA

Langy - PUNTARENAS

Márty - SAN JOSE

Na dnešní výzvě o imunitu a odměnu bylo jasné, že by se nejvíce imunita hodila Frankiemu, imunitu a odměnu však vyhrál Langy. Byly spekulace jak se bude hlasovat, protože Ling Ann a FrankieBaine vyhlásili válku Shallow a Langymu. Márty a Danny tak tedy se mohli na jakou stranu se postavit. Nakonec to dopadlo jako vždy neuvěřitelně a nepředvídatelně.

 

Otázka nebyly.

 

Až přečtu hlasy, rozhodnutí je konečné a zvolená osoba musí okamžitě opustit kmenovou radu. Ling Ann: Johne, je čas udělat velkej tah a dostat čísla zpět na svou stranu. Vim, že dnes by to mohlo být, 3-3 a chci tomu předejít, aby nebyly kameny. Nevim jestil za sebe nebo za Frankieho, ale myslim, že chtějí vyhodit hrzobu, což jsme teda oba dva, ale o Frankiem se mluvilo víc a i instinkt mi to říká. Zahraju za něj tedy ... dědičnou imunitu - která funguje na principu jako symbol imunity, ale byl mi stanoven pouze na F6, když jsem vyhrála imunitu v F8. A hlavně se pomstim Dannymu a Langymu za Tommyho a Maldu. Ano Ling, tato výhoda je tedy jak jsi řekla zahrána za Frankieho, Frankie je tedy dnes imunní, přečteme si hlasy:

První hlas:

f6---1.jpg

Nepočítá se

 

Druhý hlas:

f6---2.jpg

Nepočítá se

 

Třetí hlas:

f6---3.jpg

Nepočítá se

 

Čtvrtý hlas:

f6---4.jpg

Nepočítá se

 

Zatim nemáme hlas pro nikoho, 2 zbývají

 

Pátý hlas:

f6---5.jpg

 

1 hlas Danny, 1 hlas zbývá

 

25. vyřazenou osobou a 12. členem poroty je:

f6---6.jpg

BLINDSIDE - HUMANE

Danny přines mi pochodeň. Danny kmen promluvil, je čas jít. Musim říct, že tvá cesta zde započala už ve druhý sérii. Jsi jeden z těch veteránů, kteří si myslím jsou stále v tom svém starším světě, ale dokázal ses přizpůsobit a dojít až do F6 v jedné z nějtěžších řad co kdy byla. Myslím, že si tě lidé hlavně budou pamatovat kvůli tvé odvaze a tvé hrdinské stránce z Šalamounových ostrovů. Díky za všechny tři hry a měj se ;)

vyrazeni-soutezici-z-kmene-fuego.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář