Jdi na obsah Jdi na menu

26. Epizoda Den zúčtování Langy vs. Ling Ann

24. 9. 2017

Nadešel den 37 s velkym D. Dneska se naposledy do střetu dostal Langy s Ling Ann, který jsou proti sobě již od F9. Takže se rozhodli udělat bitvu a silnější zůstane. Výzvu o imunitu a odměnu vyhrál FrankieBaine, kterému se podařilo porazit Ling Ann v otázkách o Kdo přežije. Ling Ann řekla, že je ráda, že to vyhrál Frankie, když nemohla ona. Poté se lidi do toho pustili.

Langy: Je načase abychom ten souboj ukončili. Buď ty nebo já. Dokázal jsem udělat alianci v Šalamounových Ostrovech Rikatsko-Franziovskou alianci, která vládla ve hře jak víme. V Second Chance moje partizánská aliance držela dlouho, protože hráči co se mnou hráli prostě věděli co chtěj. Tady jsem měl spoustu překážek, ale myslim si, že můj čas ještě není i když čísla kdo ví jak sou, Márty byl s váma, ale posledně hlasoval s náma, tak uvidíme jak to dopadne tentokrát. A řekni mi kdy jsem tě podrazil? Uvidíme, kdo zůstane.

Ling Ann: Mezi největší trumf patří rozhodně, když se mi podařilo vyřadit v Papuii Alexe. A tady? Podařilo se mi zbavit Karla, Greystona, kterej mě vyřadil v Second Chance, Anatola, nenáviděné Sisi, která se stále neumí omluvit za to co udělala, ale je venku tak je to v pohodě, mého rivala, ale zároveň spojence z Papuii Kozojebače, pak díky mně nevypadl Malda, ale vypadla poprávu SarahAnys, která až moc držela s Frankiem, potom konečně Ricky, kterej mi dvakrát lhal, ale potřetí nám to skoro vyšlo, ale musel jít, bohužel, dokázali jsme však najít společnou řeč, Standa musel jít, protože mi nevěřil, potom šla lhářka Amber, která mi pořád lhala, potom jsem musela zakročit a vyhodit Lacina a následoval Ixuxu, který mi mimochodem nenapsal za celou hru, potom šla moje spojenkyně Nelly, která ovšem postupem času byla Frankieho pravou rukou a ted začal boj, Langy musel jít, protože největší miláček poroty, pokusila jsem se tě vyhodit na RI, Pavel zaplatil a tebe místem ve hře a potom i Danny. Ted je to tady, chci tě dostat. 

 

No čeká nás určitě zajímavá situace, máme tu F5 z 5 řad, tak jsem zvědavej jak hra bude pokračovat. 

 

Shallow, Langy - Old School

Ling Ann, Márty a FrankieBaine - New School

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Shallow - Kostarika

Langy - Šalamounovy Ostrovy

0 - Čad

Ling Ann - Papua Nová Guinea

Márty - Laos Ostrov Zkázy

FrankieBaine - Faerské Ostrovy

-------------------------------------------------------------------------------

Shallow - ALEJUELA

0 - LIMON

FrankieBaine, Ling Ann - HEREDIA

Langy - PUNTARENAS

Márty - SAN JOSE

 

Je čas hlasovat. Ling Ann ty první. No musim říct, že takovýto souboj jsem naposledy viděl na Papuii Nový Guiney. Půjdu sečíst hlasy. Až přečtu hlasy rozhodnutí je konečné a zvolená osoba musí okamžitě opustit kmenovou radu. Přečtu hlasy:

První hlas:

f5---1.jpg

 

Druhý hlas:

f5---2.jpg

 

1 hlas Langy, 1 hlas Ling Ann

 

Třetí hlas:

f5---3.jpg

 

Čtvrtý hlas:

f5---4.jpg

 

2 hlasy Langy, 2 hlasy Ling Ann, 1 zbývá

 

Je jasné, že bude někdo vyřazen komu jeho jméno začíná na L, teď se ukončí souboj, protože:

26. vyřazenou osobou a 13. členem poroty je:

f5---5.jpg

BLINDSIDE - ARGONAUTS

Přines mi pochodeň. Langy, kmen promluvil, je čas jít. Langy, ty jsi byl jak jsi řikal, zakladatel jedné z největších aliancí, v Second Chance vůdce partizánů a tady další vůdce jedné z aliancí. Musim tě pochválit rozhodně za tvoji bojovnost. Díky, že jsme  tě tu měli a měj se ;)

vyrazeni-soutezici-z-kmene-fuego.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ricky - co to jsou za keci Ling ?!

24. 9. 2017 10:30

Ling, tím že si budeš přivlastňovat tahy druhých ti určitě výhru nezaručí. A pokud si vážně myslíš že jsi udělala některé tahy jak píšeš, např. Vyřazení Greye a Anatola, které jsem vyřadil já a naše aliance,tak jsi asi celou hru hrála v bludů a nic ó ní nevíš !

Langy - Podvod

24. 9. 2017 9:22

Ta moje zelená řeč? To jsem nikdy nenapsal

Langy - Re: Podvod

24. 9. 2017 9:24

Kurva, proč to nebere emojis? S těmi gramatickými chybami to už vůbec není můj styl. :D